vrijdag 25 juli 2014

Ga gerust op verlof

Ga gerust op verlof

U vertrekt binnenkort op vakantie en laat uw woning niet graag onbewaakt achter? Geen probleem: Politie Antwerpen is altijd thuis. En altijd van dienst. Vraag bij de Antwerpse politie afwezigheidstoezicht aan voor uw huis of appartement. Bel de Blauwe Lijn (0800 123 12) of vul het online aanvraagformulier in.


Politietoezicht is bedoeld voor iedereen die een tijdje weg van huis is door vakantie, werk of een ziekenhuisverblijf. Een lang weekend in de Ardennen, een week naar de zon, een driedaags congres in Londen? Vraag politietoezicht aan: zo kunt u zorgeloos vertrekken.

Terwijl u weg bent, komt de politie langs uw huis of appartement. Ze gaan na of alle deuren en ramen nog goed afgesloten zijn. Merken ze iets ongewoons op, dan gaan ze binnen kijken of er iets aan de hand is. Ze verwittigen ook onmiddellijk de contactpersoon die u opgaf bij uw aanvraag.

Politie Antwerpen streeft ernaar om minstens drie keer per week uw woning te controleren. Bij appartementen die enkel toegankelijk zijn via een centrale hal komen ze minstens twee keer per week langs.
Doe uw aanvraag op tijd, bij voorkeur minstens een week voordat u vertrekt.

Afwezigheidstoezicht door de politie is helemaal gratis.

http://www.antwerpen.be/eCache/ABE/19/589.Y29udGV4dD04MDMzOTIy.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten